Snažna PEŠČANA OLUJA pogodila Dubai! Ceo grad prekriven debelim slojem prašine! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.08.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaka peščana oluja pogodila je Dubai, a hitne službe upozorile su na potencijalnu opasnost.

Snažna PEŠČANA OLUJA pogodila Dubai! Ceo grad prekriven debelim slojem prašine! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/Daily Tribune

- Svi lokalni i nacionalni timovi su visoko pripremljeni da obezbede efikasan i pravilan odgovor na sve rizike koji mogu nastati kao posledica stanja - navodi se u upozorenju Nacionalne uprave za vanredne situacije i katastrofe (NCEMA) o peščanoj oluji u Dubaiju, koja se dogodila u nedelju.

 

 

Pored toga, Ministarstvo unutrašnjih poslova je na Tviteru pozvalo na oprez na putevima jer je u nedelju u Abu Dabiju i Dubaiju vidljivost pala ispod jednog kilometra.

 

 

Snažna peščana oluja prekrila je UAE. Područja Abu Dabija i Dubaija prekrivena su debelim slojem prašine nakon što su meteorolozi upozorili na peščanu oluju u Severnim Emiratima, pišu Arab njuz.

- Vozila voze pri slaboj vidljivosti ulicama zalivskog emirata Dubaija, jer su veliki delovi Ujedinjenih Arapskih Emirata pogođeni prašinom i peščanim olujama, zbog čega vlasti pozivaju na oprez na putevima - dodaje se.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading