SELIDBA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde menja sredinu - sledeća odrednica je Serija A!

Autor:

Sport

23.08.2022

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ga dugo grejalo špansko sunce...

SELIDBA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde menja sredinu - sledeća odrednica je Serija A!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i mladi srpski reprezentativac Njegoš Petrović, ovog leta će promeniti sredinu. 

Nakon samo sedam meseci provedenih u Andaluziji gde je nosio dres ekipe Granade, dvadesettrogodišnji fudbaler preseliće se na Apenine i postati stanovnik Kremone.

Naime, španska Granada se prethodnog proleća preselila u Segundu i obe strane su saglasne sa željom da mladi srpski fudbaler promeni sredinu. Kako preosi "Skaj sport" do konačnog dogovora još uvek nije došlo, ali su veliki izgledi da će do njega uskoro i doći.

Foto: Tanjug/AP

Njegoš Petrović u dresu španskog kluba

 

Njegoš Petrović je tokom dosadašnje profesionalne karijere nastupao za ekipe Rada i Crvene zvezde,  od 2014. godine bio je standardni reprezentativac Srbije u svim mlađim uzrastima.

Njegov budući klub Kremoneze prethodne sezone izborio se za povratak u elitni rang italijanskog fudbala. Klub iz Kremone je prošlosezonsko učešće u Seriji B okončao na drugoj poziciji sa 69 osvojenih bodova, dva manje u odnosu na Leće.

U novoj sezoni Kremoneze je imalo paklen raspored na startu takmičenja. U duelima sa Fiorentinom i Romom pretrpeli su dva poraza. U Furenci su "Ljubičasti" slavili rezultatom 3:2, dok je u "Večnom gradu" Roma bila bolja za jedan pogodak. Susret je završen rezultatom 1:0.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading