RĐAVE PUŠKE ZA RUSKE REZERVISTE: Kako iz ovoga da se puca? (VIDEO)

Autor:

Svet

24.09.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže preplavili su snimci puški koje su dobili ruski rezervisti, a na kojima se jasno vidi da su prekrivene rđom, i onesposobljene za korišćenje.

RĐAVE PUŠKE ZA RUSKE REZERVISTE: Kako iz ovoga da se puca? (VIDEO)

Foto: Tviter

Ruski rezervisti koji su u ruke dobili puške na kojima se jasno vide znaci rđe, kao i to da nisu operativne, strepe da će biti ništa drugo nego "topovsko meso" u borbi velikih sila u ratu koji ne prestaje da bukti.

Nekoliko dana ranije ruski predsednik Vladimir Putin je objavio delimičnu mobilizaciju, oko koje se digla buka u celom svetu, a onda je usledila i objava spiskova na kojima su bili popisani ruski rezervisti.

Cilj mobilizacije je da se ukrajinska teritorija preplavi sa više od 300.000 ruskih vojnika na frontu, ali ono što je za Rusiju otežavajuća okolnost, jesto to što se radi o muškarcima bez vojnog iskustva.

Kada se na to dodaju i rđave puške, jasno je zbog čega oni koji bi trebalo da ratuju uz pomoć njih oštro negoduju zbog njihovog nekvaliteta.

- Ovo su puške koje smo dobili. Ovo je s*ebano, neverovatno..." - rekao je jedan od vojnika na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, dok se može čuti i drugi koji je ostao u čudu zbog zarđalog pištolja koji je dobio, a koji izgleda kao da je star nekoliko decenija i da je negde bio zakopan.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

24.09.2022 14:09

Video je iz 94 godine a i kalibar je pogrešan kao i veličina spremnika trebalo bi da završite na sudu zbog širenja laži pa posle vi tužite izvor

Rade

24.09.2022 15:27

Ma kako da ne!!! Još samo da poverujemo!!!