UPALA MU KAŠIKA U MED: Slavni Argentinac smuvao 18 godina mlađu devojku - njenim čarima je teško odoleti, preko noći je zaboravio na ženu i brak! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

25.09.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je žario i palio fudbalskim terenima, a sada pokušava da izgradi relevantnu trenersku karijeru u Kataru.

UPALA MU KAŠIKA U MED: Slavni Argentinac smuvao 18 godina mlađu devojku - njenim čarima je teško odoleti, preko noći je zaboravio na ženu i brak! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/udarac_iz:ugla

Ernan Krespo spada u red najvećih svetskih fudbalskih imena sa kraja XX i početka XXI veka. 

Nakon River Plate u kojoj je započeo svoj fudbalski put, karijera ga je vodila preko Parme, Lacija, Intera, Čelsija, Milana i Đenove, da bi profesionalno igranje fudbalom okončao na mestu na kojm je i započeo evrospko putešestvije, u Parmi 2012. godine.

Fudbaler koji je argentinski nacionalni dres oblačio 64 puta i bio strelac 35 pogodaka, maja 2005. godine venčao se sa Rumunkom Alesijom Rosi sa kojom ima troje dece, a koju je nakon 17 godina braka ostavio zbog veze sa 18 godina mlađom devojkom.

Danas četrdesetsedmogodišnji trener katarskog Al-Duhaila uživa u vezi sa znatno mlađom Antonelom Silgerom koja zajedno sa slavnim Argentincem boravi u Kataru.

 

Potpuno je jasno, čim se pogledaju fotografije dvadesetdevetogodišnje Antonele, zašto je Ernan Krespo izgubio glavu i preko noći zaboravio i suprugu i porodicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading