Retko ko je ovo očekivao: Da li je Norveška VELESILA? Opomena za Srbiju uoči BITKE ZA OSLO!

Autor:

Sport

25.09.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša selekcija potcenjena bez obzira na dominantne partije u Ligi nacija.

Retko ko je ovo očekivao: Da li je Norveška VELESILA? Opomena za Srbiju uoči BITKE ZA OSLO!

Foto: Starsport

Slavlje reprezentativaca Srbije tokom meča sa Švedskom

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak u Oslu bije odlučujuću bitku za plasman u najkvalitetniju grupu Lige nacija, a kladionice su odredile kvote uoči susreta sa Norvežanima.

Naime, domaćin slovi za favorita, uprkos sjajnim igrama Piksijeve Srbije u najmlađem evropskom reprezentativnom takmičenju.

Kvota da će Norvežani osvojiti tri boda kreće se između 2,20 i 2,30, dok pobeda "Orlova" plaća između 3,50 i čak 3,80, u zavisnosti od "bukmejkera". Nerešen rezultat se vrednuje od 3,30 do 3,40, a kladionice očekuju nešto tvrđi duel u norveškoj prestonici, budući da je na "3+" preko 2, dok je na "0-2" oko 1,75...

Republika

Foto: Republika/S. Acevski

Može li Piksi da "iznenadi" kladionice?

Podsetimo da selekcija Srbije ima imperativ trijumfa na severu Evrope, s obzirom da je poražena od Norveške na "Marakani" minimalnim rezultatom, a optimizam uliva sjajna subotnja partija i "poker" koji su Stojkovićevi izabranici odigrali sa Šveđanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading