ZBOG ZLOUPOTREBE DONELA ŠOK ODLUKU! Ćerka Dragane Mirković se obratila javnosti, pa napravila potez koji je IZNENADIO mnoge!

Autor:

Zabava

25.09.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je otvorila svoj profil na društvenim mrežama, mediji ne prestaju da bruje o životu ćerke Dragane Mirković

ZBOG ZLOUPOTREBE DONELA ŠOK ODLUKU! Ćerka Dragane Mirković se obratila javnosti, pa napravila potez koji je IZNENADIO mnoge!

Foto: Instagram

Manuela Bijelić slike

Manuela i Marko Bijelić, naslednici Dragane Mirković i Tonija Bijelića, pre izvesnog vremena odlučili su da otvore svoje profile na društvenim mrežama i time mnogima dali uvid u svoj svakodnevni život.

Oboje su za vrlo kratko vreme prikupili veliki broj pratilaca, a njihove objave svakodnevno su privlačile pažnju, kako fanova, tako i medija.

 

Foto: Instagram

Manuela Bijelić

 

Međutim, čini se da Manueli, koja nije navikla da bude deo medija uprkos tome što su joj roditelji javne ličnosti, ovolika pažnja nije prijala, te je odlučila da se vrati svom starom načinu života, daleko od znatiželjnih pogleda i pažnje javnosti.


Manuela je, naime, odlučila je da se povuče sa Instagrama, a tim povodom obratila se svojim pratiocima.

 

Foto: Instagram

 

 

- Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija odlučila sam da deaktiviram svoj profil, jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava. Manuela Bijelić - pisalo je u objavi koju je podelila Manuela, koja je potom deaktivirala svoj profil na ovoj društvenoj mreži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading