LUKSUZNI život ćerke Dragane Mirković i Tonija od kog će vam se ZAVRTETI U GLAVI: ''Donova'' naslednica se BAŠKARI po skupocenim destinacijama i NE PITA za cenu! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manuela Bijelić novac koji ima koristi za proputovanja.

LUKSUZNI život ćerke Dragane Mirković i Tonija od kog će vam se ZAVRTETI U GLAVI: ''Donova'' naslednica se BAŠKARI po skupocenim destinacijama i NE PITA za cenu! (FOTO)

Foto: Instagram

Deca Dragane Mirković nedavno su otvorili profile na društvenim mrežama gde neretko dele stvari iz privatnog života, a kako su milioneri, i šira javnost sa njima bar preko Instagrama može da uživa u životu bogataša.

Republika

Foto: Instagram

Manuela Bijelić

Veliku pažnju privlači Manuela Bijelić, Draganina naslednica za koju mnogi kažu da je ista pevačica, a kojoj je očigledno strast da putuje i to na luksuzne destinacije.

Naime, Manuela je neretko na putu i to uglavnom sa bratom Markom i društvom, koje je očigledno imućno kao i oni, pa mogu da isprate taj način života.

Draganina ćerka često posećuje Monako, a bila je i u Americi, Dubaiju, Dablinu, a isto tako dosta vremena provodi u Beogradu. Međutim, to nisu klasične posete i obilasci.

Manuela je uvek smeštena u luks hotelima sa pet zvezdica, izlazi po poznatim restoranima i klubovima, za koje je potrebno izdvojiti pozamašnu sumu novca, pa je tako sa društvom išla na večeru u čuveni ’’restoran među oblacima’’ u Dubaiju, gde večera za jednu osobu košta oko 200 evra.

Osim na krpice, Manuela pozamašno nasledstvo troši na nezaboravna iskustva i sve ono što prosečan čovek sebi ne može da priušti.

 

Republika

Foto: Instagram.com

Novi automobil Manuele Bijelić

 

Podsetimo, ona je nedavno napunila 18 godina i diplomirala, a od roditelja je na poklon dobila skupoceni automobil, marke Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića, koji košta oko 190.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

29.08.2022 19:45

Sto ne svrati sa tom meckom kod dede i babe malo u Kasidol da cuva ovce