Good Food & Wine Festival u septembru u Beogradu: Karneval vina i dobrih ukusa na Sava Promenadi

Autor: Republika

Vesti

29.08.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti po redu Good Food & Wine Festival, privredno–turistička manifestacija koja okuplja proizvođače tradicionalne hrane i vina, ali i drugih autentičnih proizvoda iz Srbije i regiona, biće održan od 19 - 24. septembra u Beogradu.

Good Food & Wine Festival u septembru u Beogradu: Karneval vina i dobrih ukusa na Sava Promenadi

Foto: Centar Spektar

Centralni događaj Festivala – Sajam hrane i vina, okupiće više od stotinu izlagača 24. septembra na najlepšem beogradskom keju Sava Promenadi, gde će Beograđani i gosti našeg grada moći da degustiraju i kupe njihove proizvode, uz brojne zabavne sadržaje tokom celog popodneva i večeri provedenog na reci.  

Festival se održava pod sloganom "Zvezda Beograda", budući da je nosilac prestižnog priznanja "Zvezde Beograda" kao jedna od najboljih manifestacija u 2021. godini koju je podržao Grad Beograd.   

Program festivala: 

Ponedeljak, 19. septembar, u 12 h – konferencija za novinare (poziv će biti naknadno upućen)  

Sreda, 21. septembar,  u 12h -  Karneval ,,Srbija“, od Palata Albanija, duž Knez Mihailove ulice, do Kalemegdana; učesnici kulturno-umetnička društva, turističke organizacije, kompanije… 

Subota, 24. septembar, radno vreme 14 – 23.00  - Sajam tradicionalne hrane i vina, Sava Promenada  

Svečano otvaranje u 15.00; dodela plaketa izlagačima; tombola;  

Kulturno-umetnički program 

Good Food & Wine Festival ima za cilj promociju Beograda kao najprestižnije siti brejk destinacije u regionu i  šire, kao i sveukupne turističke privrede Srbije kroz prezentaciju naše tradicionalne hrane, vina, zanatstva i drugih delatnosti.  

Festival se i ove godine održava se pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijata za privredu i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.  

Svi zainteresovani izlagači se mogu prijaviti na telefon 011 3622407 

Ili email: spektarcentar@gmail.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading