OVA ŽENA NEMA SRAMA! Prva Severinina objava nakon HAPŠENJA - pevačica napravila HAOS, pa iznenadila SNIMKOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Vučković uhapšena je u utorak u Zagrebu nakon napada na sestru Marijanu, a sada se prvi put nakon skandala oglasila putem društvenih mreža.

OVA ŽENA NEMA SRAMA! Prva Severinina objava nakon HAPŠENJA - pevačica napravila HAOS, pa iznenadila SNIMKOM!  (VIDEO)

Foto: Instagram

Severina Vučković

Pevačica Severina Vučković nakon haosa koji je napravila u stanu svoje majke Ane, kada je nasrnula na sestru Marijanu, lišena je slobode, preneli su hrvatski mediji u utorak.

Kako su ispričali stanari zgrade, krici koji su dopirali iz njihovog stana bili su jezivi, a razlog za sukob bio je taj što je Severinina sestra Marijana želela da vrati svoj deo imovine koji joj je Severina otela.

I dok mediji u regionu bruje o čitavom skandalu, čini se da glavna akterka nimalo ne mari za haos koji je napravila svojoj porodici.

Severina se, naime, sada prvi put oglasila putem društvenih mreža i sa fanovima podelila snimak sa koncerta u Poreču, na kom nasmejana izlazi pred publiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mnogi su ovaj potez protumačili kao još jedan vid provokacije, a korisnici društvenih mreža konentarišu da je na ovaj način pokazala da nema ni stida ni srama, a ni obzira prema članovima svoje porodice kojima je pre samo dva dana priredila skandal nakon kog se pravi kao da se ništa nije dogodilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading