Oglasila se Severinina MAJKA nakon incidenta: Nije PRVI PUT da Marijana prijavljuje pevačicu policiji!

Autor:

Zabava

30.08.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Vučković uhapšena je danas nakon tuče sa sestrom Marijanom.

Oglasila se Severinina MAJKA nakon incidenta: Nije PRVI PUT da Marijana prijavljuje pevačicu policiji!

Foto: Printscreen Facebook

Pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje zbog kriminalističke istrage. Povod je bila svađa koja se dogodila u domu majke poznate pevačice.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko šamarale i rvale posle čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari pronašli i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.

Posle privođenja javila se majka pevačice, Ana Vučković, koja je izjavila da Marijani nije prvi put da prijavljuje sestru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading