PRVE SEVERININE FOTOGRAFIJE NAKON TUČE: Pevačica u podlivima, izgrebana i KRVAVA (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak u Zagrebu.

PRVE SEVERININE FOTOGRAFIJE NAKON TUČE: Pevačica u podlivima, izgrebana i KRVAVA (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/facebook.com/printscreen

Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon je policija od splitskih kolega dobila zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako navodi „Jutarnji.hr„, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to tokom noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu, a sada su se u javnosti pojavile i prve fotografije na kojima Severina pokazuje svoje povrede.

Kako bi proverili šta se tačno događalo u noći s ponedeljka na utorak, "Jutarnji.hr" je nazvao telefonski broj u stanu Severinine majke. Javila im se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što su je pitali, ne zna ništa.

Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da "nije odmah povezala s incidentom, a kamoli s omiljenom Seve".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading