Skidala se u Velikom bratu, u Parovima bila sa Gastozom: Rijaliti učesnica potpuno PROMENILA život - danas je porodična ŽENA i živi DALEKO od naših prostora (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon "Velikog brata" ušla je i u "Parove" gde se istakla kao jedna od najkontroverznijih učesnica.

Skidala se u Velikom bratu, u Parovima bila sa Gastozom: Rijaliti učesnica potpuno PROMENILA život - danas je porodična ŽENA i živi DALEKO od naših prostora (FOTO)

Foto: youtube

Mirjana Praizović (29) iz Laktaša u Bosni i Hercegovini domaćoj javnosti postala je poznata 2015. godine kada je postala jedna od učesnica regionalnog "Velikog brata".

Nakon ovog rijalitija ušla je i u "Parove" gde se istakla kao jedna od najkontroverznijih učesnica.

Tokom učešća u "Parovima" otpočela je vezu i sa reperom Nenadom Marinkovićem Gastozom, dok je u Velikom bratu privukla pažnju provokativnim kombinacijama, ali i burnim svađama s pevačicom Zoricom Marković i sestrama Šegetin.

Foto: youtube

Mirjana Praizović

 

- Što se tiče rijalitija, istina je da sam dosta gluposti radila, ali ne kajem se ni zbog čega jer mi je to bilo u tom trenutku zanimljivo. Naravno da bih ponovno ušla u neki rijaliti. To mi je skroz interesantno - otkrila je Mirjana za hrvatske medije.


Međutim, Mira je od tada potpuno promenila svoj život i povukla se iz javnosti. Danas živi mirnim porodičnim životom u Austriji sa suprugom Reneom, a 2020. godine rodila je sina Konstantina.

 

- Sin mi ide u vrtić, naravno, imam vremena za sve. Iskreno, biti majka je jako teško i naporno, ali ujedno i lepo jer imaš nekoga ko ti najviše na svetu znači. Za sada ne planiram više dece - priznaje Mirjana, koja se tokom prošle godine suočila sa velikim gubitkom, kada je ostala bez majke.

- To me jako unazadilo u mnogim poljima u životu. Svakih nekoliko meseci idem za Laktaše jer mi jako nedostaje porodica koju tamo imam. U Austriji sam, nažalost, sama, nemam nikog poznatog - ispričala je Mirjana za hrvatske medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading