RANI RADOVI KAĆE GRUJIĆ: Od muzičkog takmičenja, preko RIJALITIJA, do ESTRADE - pevačica za 10 godina promenila LIČNI OPIS, ovako je nekada izgledala! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2022

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je jedna od naših najpoznatijih estradnih zvezda, a njenih početaka malo ko se seća.

RANI RADOVI KAĆE GRUJIĆ: Od muzičkog takmičenja, preko RIJALITIJA, do ESTRADE - pevačica za 10 godina promenila LIČNI OPIS, ovako je nekada izgledala! (FOTO)

Foto: Youtube

Katarina Grujić pristutna je na medijskom nebu čitavu deceniju. Danas važi za jednu od najpopularnijih estradnih zvezda, a ostvarila se i u najvažnijoj životnoj ulozi kada je sa svojim suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, nedavno dobila ćerku Katju.

Međutim, iako su mediji upoznati sa gotovo svim detaljima iz njenog života, malo ko se seća kako su izgledali Kaćini počeci.


Naime, Grujićeva se javnosti predstavila 2012. godine kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Kaća je u to vreme imala 20 godina, a u video snimku kojim se predstavila javnosti navela je da se za ovo takmičenje prijavila kako bi dobila "potrebnu reklamu".

 

- Ja sam Katarina Grujić, dolazim iz Beograda i imam 20 godina. Po zanimanju sam student druge godine Fakulteta za medije i komunikacije, a za Zvezde Granda sam se prijavila jer mislim da ću dobiti od Grand produkcije potrebnu reklamu i da ću uspeti  u ovom poslu. Profesionalno se bavim pevanjem dve godine, a završila sam nižu muzičku školu i solo pevanje. Za mene će navijati mama, tata i prijatelji. Van muzike nemam hobi, ali volim kulinarstvo. Smatram da dobro pevam i dobro zabavljam publiku, pa glasajte za mene, san mi je da dođem do finala! - rekla je Katarina u svom predstavljanju pred početak takmičenja.

Kaća je u Zvezdama Granda zauzela osmo mesto, a po završetku ovog takmičenja, odlučila je da postane i deo rijalitija Farma.

Kaća je u Farmu ušla 2013. godine, a njeno učešće ostalo je upamćeno po emotivnoj vezi u koju je uplovila pred kamerama sa gde stomatologom Borisom Stamenkovićem. Rijaliti je napustila samo jedan dan pred finale kao osmoplasirana, a kako je kasnije istakla, učešće u ovom formatu otvorilo joj je mnoga vrata, pa je nakon toga krupnim koracima zakoračila u svet estrade.


- Rijaliti karijeru sam završila 2013. godine kada sam bila na "Farmi" i osvojila osmo mesto. Pokazala sam se u najboljem svetlu, tako sam i napustila rijaliti i napravila veliki uspeh u karijeri - rekla je Kaća jednom prilikom za domaće medije, priznavši da više ne planira da bude deo bilo kog rijaliti programa.


Grujićeva je nakon toga počela da niže hitove i postala jedna od najtraženijih pevačica sa naše javne scene, međutim, kako su godine prolazile, Kaća je pored muzike mnogo uložila i u svoj izgled.

 

Kada se uporede njene fotografije s početka karijere, jasno je da Grujićeva nije štedela kada su estetski zahvati u pitanju, pa su na njenom telu vidljive brojne korekcije - od operacije grudi, do uvećanja usana i holivudskog osmeha, koje su zajedno koštale preko 10 hiljada evra.

- Nikada nisam krila da sam povećala usne i grudi, zdravo se hranim i treniram, tako da ćemo videti za 20, 30 godina šta će biti - odgovorila je jednom prilikom kako komentariše navode da je preterala sa estetskim zahvatima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading