Imala je 100 INTERVENCIJA, grudi operisala sa samo 18 godina! Društvene mreže GORE zbog starih fotografija Tamare Đurić - ovako je izgledala pre SVIH OPERACIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se složili da je Tamara pre svih zahvata bila prava lepotica!

Imala je 100 INTERVENCIJA, grudi operisala sa samo 18 godina! Društvene mreže GORE zbog starih fotografija Tamare Đurić - ovako je izgledala pre SVIH OPERACIJA! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Bivša učesnica rijalitija i voditeljka Tamara Đurić nikada nije krila da je veliki pobornik estetske hirurgije, te da se do sada podvrgla brojnim zahvatima.

Tamara je nedavno šokirala javnost kada je otkrila da je imala čak 100 intervencija, a da je prvu operaciju - ugradnju silikona, izvršila je kada je imala samo 18 godina.

Foto: Republika/O.Bogdanović

Tamara Đurić

 

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara pre nekoliko meseci za "Informer".

Na internetu su se sada pojavile stare Tamarine fotografije na kojima se vidi kako je izgledala pre svih estetskih zahvata, a komentari korisnika društvenih mreža ne prestaju da se nižu i, kako se čini, svi su složni u jednom - Tamara je pre svih operacija bila prava lepotica!

"Druga žena", "Upropastila se baš", "Šta joj je sve ovo trebalo", "Od stare Tamare nije ostalo ništa", "Bila je prirodno lepa", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading