Stare fotke otkrivaju SVE o njenim ESTETSKIM ZAHVATIMA! Evo kako je Teodora Džehverović nekada IZGLEDALA - promena je OČIGLEDNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović muzičku karijeru započela je 2014. godine, kada se prvi put pojavila u takmičenju Zvezde Granda.

Stare fotke otkrivaju SVE o njenim ESTETSKIM ZAHVATIMA! Evo kako je Teodora Džehverović nekada IZGLEDALA - promena je OČIGLEDNA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

Teodora se tada predstavila poznatom baladom "Ti si želja mog života", a iz žirija su je bodrile mama, tetka i njen tadašnji dečko.

Pevačica je tada imala samo 17 godina, ali mnogi su već tada prognozirali da je pred njom velika karijera.

Foto: Printscreen Youtube Zvezde Granda

Teodorina tetka, mama i dečko

 

Ipak, put do zvezda nije bio nimalo lak, a drastičan uspon koji joj je potpuno promenio život dogodio se tek nakon učešća u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga".

 

Po izlasku iz čuvene Bele kuće u Šimanovcima, Teodora se ozbiljnije posvetila muzičkoj karijeri i od tada ne prestaje da puni klubove i niže hitove.

Pevačica danas uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a svoju ljubav ne kriju od javnosti, te često sa fanovima dele najlepše zajedničke trenutke putem društvenih mreža.

Ipak, ono što su mnogi uočili je da se Teodora za osam godina, otkako se prvi put pojavila u medijima, drastično promenila.

Foto: Printscreen Youtube Zvezde Granda

Teodora Džehverović 2014. godine

 

Osim toga što često eksperimentiše sa promenama frizure, Džehverovićeva se podvrgla i pojedinim estetskim zahvatima, kako bi korigovala sve nepravilnosti kojima nije bila zadovoljna.

Osim korekcije grudi, Teodora je znatno uvećala usne, a jednom prilikom priznala je i da je operisala uši.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Teodora Džehverović danas

 

- Zašto da ne pričam da sam operisala uši i zašto da ne kažem ako sutra uradim i grudi, bilo šta?! Zašto da ne kažem da sam to uradila? To je sastavni deo života jedne devojke, pa i muškaraca. Ako nismo zadovoljni, sasvim je u redu da nešto malo doradimo, a ja sam odmalena videla da sam klempava i to sam želela da korigujem, pre svega jer sam znala da ću se baviti ovim poslom - rekla je Džehverovićeva pre ulaska u rijaliti.

 

Teodorine stare fotografije upravo zbog toga često izazovu lavinu komentara na društvenim mrežama, a iako su mišljenja o njenom izgledu podeljena, mnogo je onih koji se slažu da, za razliku od njenih brojnih koleginica, Džehverovićeva nije preterala kada su estetski zahvati u pitanju.

– Plastična jeste, ali sa ukusom po meni. Ja koja sam veliki protivnik plastike tvrdim – jedan je od komentara koji su se našli ispod jedne od Teodorinih starih fotki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

06.08.2022 14:44

Prirodnu lepotu upropastila.