"Dok je još bila PRIRODNA i svoja": Ovako je Rada Manojlović izgledala na audiciji pre 19 GODINA - komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicin izgled vremenom se drastično promenio, a fanovi su sigurni da se podvrgavala brojnim estetskim zahvatima.

"Dok je još bila PRIRODNA i svoja": Ovako je Rada Manojlović izgledala na audiciji pre 19 GODINA - komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović već dugi niz godina prisutna je na domaćoj javnoj sceni, a otkako se pojavila na medijskom nebu, ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Domaća javnost Radu je upoznala davne 2003. godine kada se pojavila na audiciji za Zvezde Granda. Manojlovićeva je tada imala samo 18 godina, a već tada je očarala žiri svojim glasom, zbog čega su mnogi odmah mogli da zakljuće da joj se smeši blistava karijera.

Međutim, ono što su mnogi zapazili jeste činjenica da se Radin izgled vremenom poprilično promenio. Iako je često u javnosti isticala da na sebi nije radila druge korekcije osim "novog osmeha", fanovi popularne pevačice, kada uporede fotografije s početka njene karijere sa onima danas, tvrde drugačije:


"Dok je bila još prirodna i svoja", "Prirodna, lepa, mlada... nekad bilo", "Imala je mnogo estetskih korekcija od tada", samo su neki od komentara koji su se našli ispod snimka Radinog prvog televizijskog nastupa iz 2003. godine.


- Moj nos daje mom licu taj seksepil. Znam da bih možda sa pravilnijim nosem bila možda i lepša, ali bih bila slična kao druge - rekla je jednom prilikom pevačica i dodala:

- Imam prirodni izgled, nadograđen plastičnom operacijom. Samo sam zube radila, ali mislim da se to još uvek ne ubraja u plastične operacije - rekla je Rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading