RADA POLOMLJENA NASTUPA: Pevačica jedva hoda, ali ipak radi: "Ko mi je kriv kad glumim spajdermena" (FOTO) (VIDEO)

Autor: MARKO PANTIĆ

Zabava

16.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović pre nekoliko dana u Vrnjačkoj banji imala je nezgodu, kada je pokušavajuć da se popne na binu pala, i tada povredila oba kolena.

Rada je bez obzira na povrede morala ovog vikenda da održi zakazane nastupe, pa smo je pred sam nastu na crnogorskom primorju uhvatili kako se jedva kreće. 

- Dobro sam, još uvek je sve to jako sveže. Bila sam kod najbljeg stručnjaka, on me je baš smirio. Rekao mi je da se opustim da ništa nije slomnjeno. U celoj toj priči Bog me čuva. Kad već nemam pameti, imam sreće. Pošto glumim kaskadera i spajdermena. Videli ste da sam se nabila na čist beton.Kažu ljudi da su  padali sa manjih visina pucale su im čašice, a ja bez ušivanja bez ičega Sačuvao me je Bog i anđeli. U strahu sam sada. Imam oguljotine,  skandalozno je ovakvih nogu - priča Rada za Republiku. 

Pevačica otkriva da zbog zakazanih nastupa je imala noćene more, tako da protekle dane nije spavala. 

- Nisam spavala tri noć zbog nastupa koje imam. Psihički sam u stresu, jer sam navikla da igram. Znate kakvi su moji nastupi, tako da ne znam kako ću to , možda od adrenalina opet skočim i povredim se. Videćemo šta se biti. Biću kao Šurda, možda malo i legnem na bini.

 

Ana Bekuta i Brena su takođe pale na sceni u svojoj karijeri. Rada nam je otkrila da li je to neki dobar znak, s obzirom da obe pevačice imaju zavidne karijere! 


- Ako je od njih tako poteklo, onda... Neka bude da je ovo najgore sto mi se desilo u životu, ako to tako treba. Ipak su sve najveće zvezde pale šta da vam kažem ja samo pratim trendove - otkriva pevačica.


Dobro je poznato da se estradnjaci svađaju i nisu u baš tako dobrim odonosima. Ali pevačica je ovoga puta to sve demantovala. 


- Moram ovo da kažem, pošto se mi kolege stalno svađamo i ne podržavamo, da ne postoji kolega koji mi nije poslao poruku i pitao kako sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ona

16.07.2022 13:01

E da nisi popila celu bocu šljive ništa nebi bilo,ovako ko je kriv.