NEVEROVATNA PRIČA O DETETU SA SREBRNIM OČIMA KOG NIKO NIJE HTEO! A onda je porodica ugledala njenu FOTOGRAFIJU!

Autor:

Svet

16.07.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je ugledao fotografiju male Primrouz, Kris Ostin je znao da je to njegova devojčica.

NEVEROVATNA PRIČA O DETETU SA SREBRNIM OČIMA KOG NIKO NIJE HTEO! A onda je porodica ugledala njenu FOTOGRAFIJU!

Foto: YouTube/Printscreen

Primrouz je rođena sa teškim slučajem kongenitalnog glaukoma zbog kog ima upečatljive sive oči. U prvih 23 meseci njenog života, glaukom koji nije lečen joj je uzrokovao bol i patnju.

Zbog njenog slepila i toga što čuje sa poteškoćama, Primrouz je napuštena od strane biološke majke i bilo je teško da nađe novu porodicu, koja će je uzeti i dati joj svu potrebnu ljubav i negu.

Kako je vreme prolazilo, Primrouz je sedela sama u sirotištu, jedva da je mogla da digne glavu, nije znala ni da drži flašicu, i nije nikada osetila kako je to imati roditelja da je hrani i vodi računa o njoj.

Na drugoj strani sveta u Braseltonu u Džordžiji, Kris i Erin Ostin su podigli dvoje dece.

Jednog dana, u januaru 2016. godine, Erin je pretraživala Fejsbuk kada je naletela na fotografiju zbog koje joj je jeza prostrujila kičmom. Zurila je u ekran na kome je bila mala Kineskinja sa prodornim sivim očima.

Erin je znala istog momenta da je ta devojčica njena, samo je trebalo da je vrati kući. 

- Kada sam videla fotografiju na Fejsbuku, ne umem da objasnim, ali kad pogledala te oči, videla sam sve što nas je i povezalo - navela je Erin.

Kris je pre pet godina objasnio za Special books by special kids, da ne postoji ništa strašno kod slepila, u smislu da kad neko krene da žali i konstatuje da je to loše, on pita zbog čega. I on je poput Erin osetio istu povezanost kada je ugledao malu Primrouz.

- Kada se radi o usvajanju nešto posebno vas privuče baš toj osobi i to je teško nekome objasniti. Mnogi to objašnjavaju putem religije, da im je sam Bog poslao ovo čudo, a nekim ljudima prosto intuicija to kaže. U momentu kada smo videli fotografiju znali smo da je to naša ćerka i pokrenuli smo postupak usvajanja. Tako da je u januaru 2016. godine ona postala naša ćerka - objašnjava Kris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading