ŠTA JE S MOZGOM: Na dan Oluje pevala USTAŠAMA! Tina, kako imaš petlju, kako imaš herca?!

Autor:

Zabava

05.08.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je zakazala nastup u Livnu u isto vreme kada se u Srbiji obeležava 27 godina od stravičnog zločina.

ŠTA JE S MOZGOM: Na dan Oluje pevala USTAŠAMA! Tina, kako imaš petlju, kako imaš herca?!

Foto: instagram.com/tina ivanovic

Pevačica Tina Ivanović nastupila je u četvrtak uveče u jednom noćnom klubu u Livnu, gde je pevala stanovništvu koje je još od Drugog svetskog rata poznato kao ustaško u isto vreme kada se u Srbiji obeležava 27 godina od "Oluje"! Na taj dan je ofanzivom hrvatske vojske i policije i jedinica Hrvatskog veća odbrane na područja Banije, Korduna, Like i severne Dalmacije, odnosno na tadašnju Republiku Srpsku Krajinu, počela vojno-policijska akcija "Oluja", koja je dovela do egzodusa više od 250.000 Srba iz Hrvatske. Ivanovički, po svemu sudeći, bila je preča tezga od činjenice da se na ovom području, na kom mahom živi hrvatsko stanovništvo, ovaj događaj doživljava kao dan pobede, a koji se juče i obeležio u Kninu.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Tina Ivanović

- Vidimo se u Livnu večeras! Puno vas voli i ljubi vaša Tina Ivanović - poručila je pevačica pred nastup.

Folkerka je uredno na dan nastupa reklamirala tezgu na društvenim mrežama, a u prepunom klubu je ređala hitove do kasno u noć da bi je publika čak pozvala i na bis.

Kako smo saznali, pevačica je posle tezge u Livnu pevala i u Splitu, gde se nekoliko dana i odmarala.

Foto: Instagram printscreen

Tina Ivanović u Livnu

- Tina je zakazala nekoliko nastupa u BiH i Hrvatskoj baš u vreme kada Srbi obeležavaju godišnjicu jezivog zločina, koji Hrvati slave kao dan pobede. Njoj čak niko od saradnika nije sugerisao da sad nikako nije vreme da peva u Hrvatskoj i da će naići na osudu naroda s obzirom na to da se u Srbiji ovaj genocid smatra jednim od najvećih tragedija koje su zadesile naš narod - kaže nam sagovornik i dodaje:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Tina Ivanović pevala u Livnu i Splitu

- Na području na kom se nalazi Livno većinom živi hrvatsko stanovništvo, na koje je kroz istoriju i te kako imala veliki uticaj Hrvatska, pa su i u ovom ratu ustaše na njega stavile šapu. Do danas je ostalo malo srpskog stanovništva jer su u prošlim vremenima mnogo stradali, proterivani su i raseljavani. Tina, po svemu sudeći, nije marila za istoriju, tragediju i događaj koji i danas utiče na obe strane, pa je pevala do jutra, a posle Livna imala je tezgu i u Splitu.

Pozvali smo Tinu da bismo je pitali za komentar, ali se pevačica nije javljala na broj telefona poznat redakciji sve do zaključenja broja.

Foto: Instagram printscreen

Tina Ivanović u klubu

Godišnjica "Oluje" obeležena u Novom Sadu

U četvrtak je u Novom Sadu na glavnom gradskom trgu obeležena 27. godišnjica "Oluje", akcije hrvatske vojske i policije u kojoj je 250.000 Srba proterano iz Hrvatske, a više od 1.700 ubijeno i nestalo. Sve je bilo u znaku sećanja na žrtve najvećeg etničkog čišćenja posle Drugog svetskog rata i saosećanja svih koji su došli da pruže podršku žrtvama progona i odaju poštu stradalima i nestalima tokom najvećeg zločina nad srpskim narodom u novijoj istoriji. Među mnoštvom okupljenih građana iz cele Srbije jesu i izbegli iz Hrvatske, neutešni zbog napuštanja svojih ognjišta i gubitka najmilijih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Vesna

05.08.2022 17:19

To je jedna teska glupaca koja nema dve cuke sa pevanjem

Veternik

06.08.2022 15:33

Krava

Srbin

06.08.2022 18:18

Vašljura, za pare bi i buljsona dala