Boris Komnenić dobio MURAL u Obrenovcu! Mala zahvalnost, za sve veliko što je uradio! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Boris Komnenić dobio je mural u Obrenovcu.

Boris Komnenić dobio MURAL u Obrenovcu! Mala zahvalnost, za sve veliko što je uradio! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Glumac Boris Komnenić, preminuo je 6. marta 2021. godine, a kako je svoje poslednje glumačke dane provodio u obrenovačkom Domu kulture, dobio je svoj mural na Sportsko-kulturnom centru u Obrenovcu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mural Borisa Komnenića u Obrenovcu

Mural je uradio umetnik Đorđe Stojković, a kako je za Republiku rekao Ivan Jegorović, direktor Javnog preduzeća Sportsko-kulturni centar Obrenovac, ovo je bio mali način da se Komneniću oduže za sve.

- Boris Komnenić je svoje poslednje glumačke dane i glumačke role imao baš kod nas u Sportsko-kulturnom centru. Tu je snimama serija ''Koleginice'' i nažalost to je bilo nešto poslednje što je snimao. Mi smo se se predivno družili sa njim i dosta učili od njega i onda smo odlučili da mu se odužimo na jedan mali način, da napravimo njegov mural, baš na toj maloj sali gde smo imali improvizovani studio za snimanje serije. Velika nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa njim - rekao je Jegorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading