Ni Milica ni Ana, evo ko je POKIDAO pesmu ''Provereno''! Pevač iskoristio ESTRADNI RAT, pa publiku baca u TRANS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženan Lončarević pesmom ''Provereno'' pravi haos na nastupima.

Ni Milica ni Ana, evo ko je POKIDAO pesmu ''Provereno''! Pevač iskoristio ESTRADNI RAT, pa publiku baca u TRANS! (VIDEO)

Foto: -E-Stock, Shutterstock

Zbog pesme ''Provereno'' prašina se još uvek nije spustila, a pevačice Ana Nikolić i Milica Pavlović i dalje ratuju oko toga čija je pesma i koja ima pravo na nju.

Republika

Foto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Dženan Lončarević

I dok se njih dve svađaju, njihov kolega Dženan Lončarević odlučio je da pesmu ''Provereno'' uvrsti u svoj repertoar. Naime, on je bio na festivalu u Zvorniku gde je pevao pred nekoliko hiljada ljudi, a kada su počeli prvi taktovi čuvene pesme nastalo je potpuno ludilo, te su svi uglas pevali sa njim i atmosferu zajedno doveli do usijanja.

 

 

Dženan je pametno iskoristio haos koji je nastao na estradi, a kako je poznat kao neko ko odlično peva i ženske pesme, shvatio je da će pevanjem ove pesme oduševiti publiku svaki put imati nastup za pamćenje, a ko hoće da se svađa neka se svađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading