Svojom pojavom UTERIVALA JE STRAH U KOSTI: Naše čuvene voditeljke svi su se PLAŠILI, a danas NIKO ne može da je prepozna! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je 16 godina od emitovanja čuvenog kviza.

Svojom pojavom UTERIVALA JE STRAH U KOSTI: Naše čuvene voditeljke svi su se PLAŠILI, a danas NIKO ne može da je prepozna! (FOTO)

Foto: youtube

Voditeljku Sandru Lalatović upoznali smo u kvizu "Najslabija karika" u kom je svojim strogim stavom i odsečnim komentarima uterivala je strah u kosti kako takmičarima, tako i gledaocima.

Foto: youtube.com/Daniel MAK

Sandra Lalatović

 


Od emitovanja popularnog kviza prošlo je čitavih 16 godina, a Sandra se nakon toga još neko vreme pojavljivala u medijima, da bi se, nakon udaje 2011. godine i rođenja ćerkice, potpuno povukla iz javnog života.

Voditeljka danas izgleda potpuno drugačije, a ostala je u medijskom poslu, ali iza kamere.

Foto: printscreen

Sandra Lalatović danas

 

U razgovoru za medije Sandra je jednom prilikom istakla da privatno uopšte nije ozbiljna i stroga kao što je bila u kvizu.

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja ‘Karike’. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo ‘vežbati’. Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku - rekla je Sandra jednom prilikom za domaće medije i dodala da joj je bilo veoma interesantno da gleda reakcije učesnika.

- Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading