Sećate li se ĐINE iz Srećnih ljudi? Glumica doživela veliku TRAGEDIJU i povukla se sa scene, a ovako DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu Jugoslavu Drašković svi pamtimo kao Đinu iz serije "Srećni ljudi", a upravo ova uloga obeležila je njenu karijeru.

Sećate li se ĐINE iz Srećnih ljudi? Glumica doživela veliku TRAGEDIJU i povukla se sa scene, a ovako DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Serija Ex

Glumicu Jugoslavu Drašković pratili smo u seriji "Srećni ljudi" koja se emitovala od 1993. do 1996. godine, a u kojoj je tumačila ulogu Đine.

Međutim, iako je tada ostvarila veliku popularnost, glumica je nakon snimanja serije rešila da se povuče iz javnosti.

Naime, ona je baš kad je dobila ulogu Đine, upoznala ljubav svog života, Zorana Cvetanovića sa kojim je 1995. godine dobila ćerku Mašu.

Republika

Foto: youtube

 

 

Tada se povukla se iz sveta glume i sa suprugom započela privatni biznis. Međutim, njihova velika ljubav tragično je prekinuta 2019. godine, kada je Zoran preminuo u 61. godini.


Jugoslava je njegovu smrt teško podnela, a i dalje obeležava njegove rođendane, pa je tako nedavno putem Instagrama podelila emotivnu fotografiju uz reči:

- Zauvek tvoj dan. Srećan rođendan gde god da si - napisala je.

 

Ona više od dvadeset godina nije glumila u serijama, da bi je nedavno videli u "Urgentnom centru" i "Igri sudbine" kao Božidarku, majku manekenke Sofije Šubarević, a nastavila je i da vodi porodični biznis, vezan za distribuciju filmova i njihove premijere.

- Serija se reprizirala bezbroj puta, tako da ljudi nisu imali priliku da me zaborave. Sada je situacija malo drugačija i deca koja ne pamte "Srećne ljude" danas me po ulici dozivaju sa Božidarka i Brzutka. U seriju "Srećni ljudi" upala sam takoreći preko noći. Bila sam isključivo koncentrisana na to da dobro obavim zadatak. Najviše se sećam dobrog raspoloženja i šala Bate Živojinovića - rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije o seriji koja je proslavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading