Iznenadna smrt mlade glumice obavijena velom MISTERIJE: Pet meseci kasnije na ISTOM MESTU i njen suprug pronađen MRTAV!

Autor:

Zabava

17.08.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je trinaest godina otkako je svet šokirala vest o smrti mlade glumice Britani Marfi, koja je iznenada preminula u 32. godini.

Iznenadna smrt mlade glumice obavijena velom MISTERIJE: Pet meseci kasnije na ISTOM MESTU i njen suprug pronađen MRTAV!

Foto: youtube printscreen

Britani je pronađena mrtva 20. decembra 2009. godine, a samo pet meseci kasnije, na identičan način, u istoj prostoriji, umro je i njen muž.

Činilo se da je sve jasno, a onda je pet meseci kasnije iz ove losanđeleske vile stigla još jedna tragična vest - Britanin suprug Sajmon Mondžak pronađen je mrtav u istoj toj prostoriji.

Razlog smrti bio je identičan kao u slučaju njegove pokojne supruge: upala pluća i anemija.

Foto: youtube printscreen

Britani Marfi i Sajmon Mondžak

 

- To su tragične slučajnosti - rekao je komandant losanđeleske policije Endru Smit.

Otac slavne glumice godinama je tvrdio da je njegova ćerka zapravo ubijena. Nakon što je i on preminuo, borbu da to dokaže nastavio je njegov sin i Britanin polubrat Toni Bertoloti.

Kako je istakao u intervjuu za Mail Online, Britani je izgledala kao zdrava devojka, a posebno mu smeta to što je umrla dok su njena majka i suprug bili pored nje i nisu je odvezli u bolnicu, koja se nalazila blizu kuće, piše Najžena.

Foto: youtube printscreen

Britani Marfi

 

- Mislim da je ona ubijena. Ko ju je ubio? Nije umrla prirodnom smrću - jasan je.

Strani mediji dodaju da je glumičina majka Šeron ukazivala na prisustvo toksične buđi u pomenutoj kući, ali su forenzinčari isključili ovaj faktor kao mogući uzrok smrti.

Kako polubrat Marfijeve dodaje, on veruje da je ova misterija povezana s velikim dugom koji je njen suprug Sajmon imao jer je loše vodio svoje poslove. Navodno je imao šestocifreni dug, a njen polubrat tvrdi da su Britani mnogi posmatrali samo kao način da dođu do novca, kao i da je pojedinima više vredela mrtva nego živa.

Foto: youtube printscreen

Britani Marfi

 

- Morate da gledate ko skuplja novac. Ne znam. Svaki put kad se njen film emituje, neko dobija pare. Ko ima novac, taj zna istinu - zaključio je on.

- Oko Britani je bila grupa od 15-30 ljudi i reći ćete mi da niko ne zna ništa? Šalite li se? Kada bih imao novca da pravilno istražim njenu smrt, sve bih ih ispitao, ali oni ne bi ni pričali sa mnom.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading