Vezali su joj muža i naterali ga da GLEDA kako je SILUJU: Slavna glumica pretrpela je JEZIVO zlostavljanje o kom je DUGO ĆUTALA!

Autor:

Zabava

10.08.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica dugo je ćutala o stravičnom događaju koji ju je obeležio za ceo život.

Vezali su joj muža i naterali ga da GLEDA kako je SILUJU: Slavna glumica pretrpela je JEZIVO zlostavljanje o kom je DUGO ĆUTALA!

Foto: Youtube The Nanny

Popularna glumica Fren Drešer, koja se proslavila ulogom dadilje Fren u seriji "Dadilja", jednoj od najpopularnijih serija 1990-tih, progovorila je o traumatičnom iskustvu koje je doživela sredinom devedesetih godina.

Naime, proslavljena glumica pretrpela je silovanje koje se dogodilo 1985. godine, kada je imala 28 godina.

Detalje, ali i posledice tog događaja objavila je u svoj autobiografiji, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Foto: Youtube The Nanny

Fren Drešer

 

Kako je navela, jedne večeri, dok su ona i njen tadašnji suprug Piter Mark Džejkobson bili u kuhinji sa njenom prijateljicom, u njihov dom upali su razbojnici. Fren i prijateljica su bile silovane, nakon što su im pretili pištoljima, a njen suprug bio je vezan i primoran da sve to posmatra.

- Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uslovnoj slobodi. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to uradio - rekla je. Policiji je dobro opisala počinioca pa su brzo uspeli da ga pronađu.

- Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli. Sada zna da je zatvoren i da više nikome ništa neće učiniti nažao - ispričala je glumica.

Republika

Foto: Youtube The Nanny

Fren Drešer

 

- Barem je ta priča imala takav završetak, kakav mnoge žene nemaju. Ne moram da se bojim da ću ga sresti iza nekog ugla. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, ali nisam imala snage da nazovem svoje roditelje i kažem im šta se dogodilo - otkrila je Fren.

Kako je istakla, razgovori sa psihologom bili su presudni da ona nastavi dalje i ostane nasmejana žena koju znamo.

Fren i Piter Mark su se u međuvremenu razveli jer joj je on priznao da je homoseksualac, ali su ostali najbolji prijatelji i danas često provode vreme zajedno. On joj je bio velika podrška kada joj je, godinu dana posle razvoda, dijagnostikovan rak grlića materice, nakon čega joj je urađena hitna histerktomija.

Foto: Youtube The Nanny

Fren Drešer

 

Ona danas nema decu, a priznaje da zbog toga ponekad žali.

- Mislim da bih bila dobra mama i ponekad mislim da sam mnogo propustila - iskrena je Fren.

Kako je ona objasnila, sva životna iskustva pomogla su joj da bolje "čita" svoju "krhku" stranu.

- Pošto nisam obraćala pažnju na to gde sam ranjiva, moj bol nakon silovanja zadržao se u mojoj materici. Niko oko mene nije imao rak. Ovo je bilo grubo otrežnjenje - rekla je jednom.

Republika

Foto: Youtube The Nanny

Fren Drešer

 

- Iznenada, bila sam osoba koja ne može da ima decu. Ali rodila sam knigu Cancer Schmancer i osnovala pokret čiji je cilj da pacijente transformiše u medicinske konzumente.

Nakon svega što joj se dogodilo, Fren je optimistična i nasmejana.

- Ceo moj život bio je pretvaranje negativnog u pozitivno - objasnila je jednostavno u svojoj knjizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading