Zvezda: Karte za Voždovac od danas u prodaji

Autor:

Sport

10.08.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su se pobedom protiv Pjunika u gostima rezultatom 2:0 plasirali u plej-of za Ligu šampiona, ali i obezbedili grupnu fazu Lige Evrope, a već u subotu, 13. avgusta od 20 časova i 45 minuta očekuje ih novi izazov, kada će na Marakani dočekati Voždovac. Karte za taj meč, moći će da se kupe već danas od 12 časova putem interneta, dok će se prodaja na blagajnama vršiti u petak, 12. avgusta od 10 do 19 časova, kao i u subotu, na dan utakmice u terminu od 12 časova pa do početka susreta.

Zvezda: Karte za Voždovac od danas u prodaji

Foto: Starsport

Delije na meču Crvena zvezda - Pjunik

Izabranici Dejana Stankovića igraju još jednu istorijsku sezonu, čemu svedoče i fenomenalni rezultati i ubedljive pobede u dosadašnjem delu takmičarske godine.

Kada je reč o mečevima na Marakani, crveno-beli su nepremostiva prepreka za svakog protivnika, što potvrđuje i impozantna gol razlika 20:0.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u Jerevanu posle prolaska Pjunika

Zasluge za sjajne igre idu i navijačima, koji iz utakmice u utakmicu podižu lestvicu i daju vetar u leđa prvotimcima, bilo da se utakmica igra na Marakani ili u gostima.

Važno je da tribine budu ispunjene i na svakoj narednoj utakmici, a svi zainteresovani će ulaznice za susret protiv Voždovca moći da obezbede već danas putem linka  https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html , a cene karata su sledeće:

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sa Delijama u Jerevanu posle prolaska Pjunika

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

VIP Zapad: 1000 dinara

VIP 1: 2000 dinara

VIP 2: 2000 dinara

VIP Galerija: 3000 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading