Sestre su joj UMRLE, brat POGINUO: Stravična sudbina glumice kojoj se lekari bore za ŽIVOT nakon teške SAOBRAĆAJKE

Autor:

Zabava

06.08.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je jutros potresla vest o stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je teško povređena glumica En Hejč.

Sestre su joj UMRLE, brat POGINUO: Stravična sudbina glumice kojoj se lekari bore za ŽIVOT nakon teške SAOBRAĆAJKE

Foto: Youtube printscreen

Glumica En Hejč,  najpoznatija po ulogama u filmskim hitovima koji su obeležili devedesete - “Šest dana, sedam noći”, “Donnie Brasco” i “Znam šta si radila prošlog leta”, jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila povrede opasne po život.

En se svojim mini kuperom zabila u garažu, nakon čega su se automobil i kuća zapalili, Hejč se trenutno nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Los Anđelesu.

Život slavne glumice obeležile su brojne tragedije - En je imala čak četvoro braće i sestara, a njih troje je preminulo. Sestra Suzan umrla je od tumora na mozgu, a sestra Sintija preminula je još kao beba zbog srčane mane.

Brat Nejtan poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre nego što je završio srednju školu.

U nekoliko navrata, En je tvrdila i da ju je otac seksualno zlostavljao i da njena majka nije učinila ništa da je zaštiti, a ove situacije glumica je opisala 2001. u svojim memoarima ''Call Me Crazy'', u kojima je iznela gnusne činjenice protiv svojih roditelja.

Foto: youtube.com/printscreen

En Hejč

 

En je kao beba dobila genitalni herpes, a majka je odbila da je odvede kod lekara tvrdeći da se radi o osipu od pelena, a opisala je i da ona i majka nisu ostale u dobrim odnosima zbog ponašanja njenog oca.


Ono po čemu je Hejč takođe ostala poznata je i veza s američkom voditeljkom Elen Dedženeris.

Foto: Youtube printscreen

En Hejč i Elen Dedženeris

 

Njihova veza punila je medijske stupce krajem devedesetih godina, s obzirom na to da je tema homoseksualnih veza tada još bila vrlo kontroverzna, a dve dame zajedno su bile nekoliko godina.

Za njih se pročulo 1997. godine, a jednom prilikom su rekle i kako će se venčati kad homoseksualni brak postane legalan u Vermontu.

Foto: Youtube printscreen

En Hejč i Elen Dedženeris

 

Razišle su se 2000. godine, a mnogi kao razlog navode što se Hejč zaljubila u Kolmana Kolija Lafuna, snimatelja za kog se kasnije i udala. Ipak, njihov brak nije dugo trajao, pa su se rastali 2007. godine, a već sledeće godine u decembru njen menadžer je objavio da je glumica trudna s kolegom iz filma ''Men in Trees'' Džejmsom Taperom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading