Uhapšen bivši Šljukin telohranitelj VELIBOR ĆIROVIĆ! Pokušao da ubije gosta ispred restorana na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

17.08.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćirović se sumnjiči da je u noći između 2. i 3. jula pokušao da ubije gosta ispred jednog restorana na Novom Beogradu.

Uhapšen bivši Šljukin telohranitelj VELIBOR ĆIROVIĆ!  Pokušao da ubije gosta ispred restorana na Novom Beogradu!

Foto: Privatna arhiva

Velibor Ćirović, nekadašnji telohranitelj ubijenog vođe zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke, uhapšen je danas u Beogradu, saznaje Kurir!

Ćirović se sumnjiči da je u noći između 2. i 3. jula pokušao da ubije gosta ispred jednog restorana na Novom Beogradu. 

Izvor otkriva da se nekadašnjem Šljukinom telohranitelju na teret stavljaju pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosi i nedozvoljeno nošenje oružja.

Na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja intenzivno su radili Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Pucnjava zbog koje je uhapšen Ćirović dogodila se ispred restorana na Savskom keju. Navodno je vatrenom obračunu prethodila svađa, a potom i sukob tokom kog je Ćirović uboden u stomak.

Ćirović je javnosti postao poznat posle sahrane Strahinje Stojanovića koji je pre dve godine raznet u eksploziji bombe podmetnute pod njegov automobila na Novom Beogradu. Na sahrani Stojanovića, uhapšeni je nosio kovčeg.

- Ćiroviću je, osim Sredoja Šljukica, s kojim je bio blizak, ubijen i prijatelj Strahinja Stojanović, inace dobro poznat policiji. Stojanović je u septembru 2020. godine raznet bombom na Novom Beogradu dok je sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez, išao na auto-trke na Ušcu. Koliko su bili bliski, govori i podatak da mu je Cirović nosio sanduk na sahrani - otkrio je tada izvor Kurira.

Ćirović je navodno i ranije bio akter incidenata. Na njega je pucano 2015., a nekoliko dana nakon toga zapaljeni su mu automobili. Nešto kasnije Ćirović se zakucao u vozilo interventne jedinice.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading