VELIBOR ĆIROVIĆ IZBODEN U MALOJ KOLUBARI! Prijatelj ubijenog vođe zvezdarskog klana ima povrede OPASNE PO ŽIVOT, evo šta je prethodilo INCIDENTU! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.07.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U restoranu "Mala kolubara" na Savsom nasipu sinoć oko 2.30 časova došlo je do fizičkog obračuna, a zatim i pucnjave.

VELIBOR ĆIROVIĆ IZBODEN U MALOJ KOLUBARI! Prijatelj ubijenog vođe zvezdarskog klana ima povrede OPASNE PO ŽIVOT, evo šta je prethodilo INCIDENTU! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Kako Republika nezvanično saznaje, u sujkobu je teško povređen Velibor Ćirović, prijatelj ubijenog vođe "zvezdarskog klana" Sredoja Šljukića Šljuke.

Ovo nije prvi put da je Ćirović ranjen.

Ranjeni Ćirović je, kako saznajemo vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, splav "Tag" i kafić "Galerija" kod Palate Pravde.

Prema saznanjima portala Republika.rs do incidenta je došlo kada su Ćirovića napali zbog muzike, on je odmah pozvao svoje obezbeđenje sa splav "Tag" koje je odmah i dotrčalo, ali Velibor je već bio izboden.

 

Ćirović je ranjen ispred svoje kuće i 4. marta 2015. godine hicima iz pištolja. Nekoliko dana kasnije izgorela su mu i dva automila, marke "Mercedes" i "BMW".

Podsetimo, Velibor je sedeo na zadnjem sedištu automobila kada su 20002. godine članovi zemunskog klana ubili vođu zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuku. On je tada prošao bez povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iz prve ruke

03.07.2022 11:01

Ovo nije istina. Hteli su da ostanu posle radnog vremena i najkulturnije im je objašnjeno da je kraj. Onda su zadržali muzičare pa kao zvali nekog ,,svog" koji bi kao mogao da naredi da se nastavi sa radom. Međutim, ispostavilo se da je i taj ,,njihov" rekao da je gotovo. Na njega je poletela stolica, on uzvratio nokautom, razbacao ostale. Nokautirani se pridigao, zapucao, uleteo još neki lik pucao na krimose. Jedan uskočio u neki čamac pa u Savu. Zaključak: sramota za gazde što neće da plate takvu dvojicu da stoje na ulazu uz pravilo: nema oružja. Jer.... gosti moraju biti bezbedni, kafana je odlična, klopa isto, muzika vrhunska. Tu neko pošteno radi , zarađuje za svoju porodicu i treba da strada zbog budala koji ne znaju da se provesele od 20h do 1h.