Ko da gleda u tenkove, kad su ove lepotice u prvom planu?! Četiri Ruskinje ukrale šou na sajmu naoružanja u Moskvi! (FOTO)

Autor:

Svet

17.08.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledi znatiželjnih posetilaca Međunarodnog sajma naoružanja u Moskvi osim ka sofisticiranom oružju bili su uprti i u četiri zanosne Ruskinje.

Ko da gleda u tenkove, kad su ove lepotice u prvom planu?! Četiri Ruskinje ukrale šou na sajmu naoružanja u Moskvi! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Zanosne lepotice pozirale na tenku

Četiri zanosne Moskovljanske ukrale su šou na otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja koji je otvoren u ruskoj prestonici.

One su pozirale na jednom od tenkova koji je postavljen ispred ulaza u sajamsku halu i privukle su veliki broj pogleda znatiželjnih posetilaca.

Identitet lepotica za sada nije poznat, ali je sasvim sigurno da su zbog njih mnogi bar na trenutak zaboravili na oružje i naoružanje zbog kojeg su primarno došli na manifestaciju.

Foto: www.profimedia.rs

 

Putinov pas-robot s leđa lansira granate!

Ruska kompanija "Intellect Machine" predstavila je prvi prototip robotskog sistema M-81 tokom sajma ruske armije 2022, koji je otvoren u ponedeljak u prestonici Ruske Federacije Moskvi.

Robot je, prema rečima njegovih kreatora, nalik psu i sposoban je da obavlja i civilne i vojne zadatke, pri čemu mu je jedna od glavnih karakteristika da na leđima nosi raketni bacač, precizno nišani i lansira projektile.

Portparol kompanije rekao je novinskoj agenciji RIA da se M-81 može prilagoditi i mnogim drugim borbenim situacijama jer je u stanju da vodi preciznu vatru, identifikuje ciljeve, sprovodi patrole i transportuje oružje i municiju.

Tokom demonstracije održane tokom sajma robot se mogao videti kako prati komande koje mu je davao "vlasnik" dok je on istovremeno nosio i povremeno nišanio ispražnjen raketni bacač na leđima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading