NOVI DETALJI DRAME U ZAGREBU! Susedi otkrili oko čega je nastala SVAĐA: Probudili ih jezivi KRICI, a onda su saznali RAZLOG sukoba

Autor:

Zabava

30.08.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Vučković uhapšena je danas nakon fizičkog obračuna sa sestrom, a sada su isplivali novi detalji.

NOVI DETALJI DRAME U ZAGREBU! Susedi otkrili oko čega je nastala SVAĐA: Probudili ih jezivi KRICI, a onda su saznali RAZLOG sukoba

Foto: ST/ Đ.Vukadinović, E-Stock

Severina

Naime, kako su otkrili stanari zgrade u kojoj živi Severinina majka, a u čijem stanu se odigrao incident kada je pevačica fizički nasrnula na svoju rođenu sestru Marijanu, tokom prošle noći probudili su ih jezivi krici koji su dopirali iz hodnika. Kako pišu hrvatski mediji, do incidenta je došlo zbog toga što je Severina oduzela sestri svu imovinu, a Marijana je odlučila da se bori za svoje.


- Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz hodnika. Nismo znali ni ko je ni šta je, samo je vikala: "Ljudi, pomozite mi!" Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već primili dojavu. Ali, iz nekog razloga, su tek jutros došli na mesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo se desiti ko zna šta, oni se ne bi udostojili da se pojave. Evo, ja se ježim od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko rekao da ne dođu... - rekla je sagovornica Slobodne Dalmacije.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

Drugi stanar kaže da je i njega probudila buka, a kako je istakao, krici su se toliko čuli da je nakon toga bilo teško zaspati.

- Samo sam uspeo da saznam da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Seve da mora da joj da ono šta je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletela neka plavuša. Utrčala je u ulaz i uskoro iz njega izašla s pevačicom. Onda su uskočile u Severinin auto i odvezle se - ispričao je jedan od komšija i dodao da je potom stigla hitna pomoć koja je odvezla Marijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading