KOMŠIJE OTKRILE DETALJE ŽESTOKE TUČE U DOMU SEVERININE MAJKE: Čula se galama i žensko CIČANJE, prvi put slučaj došao do policije

Autor:

Zabava

30.08.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Vučković uhapšena je danas u Zagrebu.

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE ŽESTOKE TUČE U DOMU SEVERININE MAJKE: Čula se galama i žensko CIČANJE, prvi put slučaj došao do policije

Foto: ATA Images

Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što je zagrebačka policija od splitskih kolega dobili zahtev za privođenje pevačice nakon sukoba koji se navodno prethodno dogodio u kući majke poznate pevačice.

Hrvatski medje prenose da je Severinu prijavila rođena sestra Marijana da se posle ponoći navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Njih dve su se navodno žestoko tukle i to po celom stanu.

Foto: privatna arhiva

 

 

Hrvatski mediji probali su da kontaktiraju Severininu majku.

- Javila nam se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što smo ju upitali ne zna ništa. Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu i žensko cičanje, ali da to nije odmah povezala sa incidentom na stepeništu - navodi Jutarnji.

U slučaju da navedena prijava rezultira optužnicom nadležnom tužilaštvu, kao glavni svedok biće pozvana njihova majka koja, pak, može iskoristiti mogućnost da ne svedoči.

Ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njene sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pevačicu sestra prijavila policiji da joj je nanela povrede i zatražila medicinsku pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading