NADAL VARAO SUPRUGU SA ŠAKIROM? Afera o kojoj bruji planeta!

Autor:

Sport

31.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo na snimanju pevačicinog spota.

NADAL VARAO SUPRUGU SA ŠAKIROM? Afera o kojoj bruji planeta!

Foto: YouTube printscreen/Shakira

Rafael Nadal i Šakira

Jedna od najpopularnijih pevačica na planeti, Šakira, trenutno se razvodi od svog dugogodišnjeg partnera Đerara Pikea, koji ju je prevario.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike i Šakira

Priča o njihovom razvodu traje već nekoliko meseci, a Kolumbijka se iznenada našla u centru drugog skandala, sa istom tematikom.

Naime, španski paparaco Hodi Martin je objavio da je Šakira pre nego što je upoznala Pikea, 2009. godine, bila u tajnoj vezi sa Rafaelom Nadalom.

Tu ne bi bilo ništa skandalozno, da "Bik sa Majorke" u tom periodu već nije bio u ljubavi sa sadašnjom suprugom Marijom Franciskom Pereljo.

Šakira i Nadal su se upoznali na snimanju spota za njenu pesmu "Džipsi", u kom su razmenjivali nežnosti, što im se navodno svidelo, pa su nastavili to da rade i u svoja četiri zida.

Da se u javnost plasira ovakva vest nikada nije dobro vreme za njene aktere, ali što se Nadala tiče, teško da je mogao da bude u centru skandala u gorem trenutku.

On se trenutno nalazi na US Openu, gde pokušava da osvoji 23. grend slem titulu i time se opet odvoji od Novaka Đokovića na dva pehara razlike. Pritom, još gora stvar za njega je to što su ovi navodi ugledali svetlost dana u trenutku kada je njegova supruga trudna i oni čekaju prvo dete.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Iako su Rafa i Franciska godinama zajedno, ona nije često dolazila na njegove mečeve.

- Ne sviđa mi se ideja da dane provodim čekajući ga. Bilo bi mi dosadno i to bi bilo kao gušenje - odgovorila je ona jednom prilikom na pitanje zašto ne ide sa svojim izabranikom na turnire.

Takav stav joj možda i nije bio pametan, pošto je Nadal imao prilike da "švrlja" okolo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ja

31.08.2022 05:54

To Rale iscepuj ga :)