Deca Dragane Mirković joj neprestano šalju poruke: Pevačica otkrila šta radi Manuela i Marko dok je ona na NASTUPU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkrila kakve poruke dobija od dece!

Deca Dragane Mirković joj neprestano šalju poruke: Pevačica otkrila šta radi Manuela i Marko dok je ona na NASTUPU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković pojavila se u Crnoj Gori sa suprugom Tonijem Bijelićem zbog nastupa, ali njena deca imala su drugačije planove. Dragana je otkrila da Manuela i Marko nisu krenuli sa njom, već da su otišli svojim putem.

 

Ne, nahvatali biste ih tamo negde. Oni su u Srbiji kod babe i dede, kod mojih, imamo neka slavlja u familiji i tako - rekla je Dragana za "Premijeru", pa priznala da deca povremeno dolaze na njene nastupe:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Mirković Premijera

 

Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: 'Deco, šta vam je, pa znate svoju majku'. Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading