ŠEŠELJ POBESNEO ZBOG PUTINA: Advokat vređao predsednika RUSIJE! Lider radikala zapretio: VIDEĆEŠ POSLE EMISIJE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.09.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni skandal uživo u emisiji. Vojislav Šešelj izvređao advokata Čedomira Stojkovića jer je rekao da je Putin zločinac.

ŠEŠELJ POBESNEO ZBOG PUTINA: Advokat vređao predsednika RUSIJE! Lider radikala zapretio: VIDEĆEŠ POSLE EMISIJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube;StudioB

Naime, lider radikala Vojislav Šešelj sukobio se u emisiji na Studiju B sa advoktom Čedomirem Stojkovićem zbog toga što je drugi gost naveo kako Srbija nikada neće biti Rusija, kao i to da je šef Kremlja zločinac.

- Ovo što Čedomir Stojković govori je krivično delo po važećem krivičnom zakonu Srbije. Nemojte da budete saučesnik. Nazivanje stranog državnika zločincem je krivično delo. Da u ovoj zemlji postoji pravi sud i pravo tužilaštvo vi biste večeras otišli u zatvor - rekao je Vojislav Šešelj, u početku pokušavajući da pravno argumentuje svoju reakciju na izjave advokata Stojkovića.

Međutim, advokat je nastavio da ističe svoj stav, otvoreno se konfrontrirajući lideru radikala.

- Gospodine Šešelj, pobrkali ste. Ovo je Srbija, nije Rusija. I nikada neće biti Rusija. Inače, Rusi idu u zatvor jer iznose mišljenja protiv Vladimira Putina. Hoćete da vam navedem učiteljicu koja je osuđena na osam godina zatvora jer je kritikovala Putina. To je Rusija - rekao je Stojković.

To je, čini se, bio okidač da Šešelj povisi ton i zatraži od voditelja emisije da mu ustupi reč i dalje se suzdržavajući.

- Hoćete mi dozvoliti da govorim, ili da završavamo ovde. Ne dozvolite mu da mi upada u reč jer ako ga ja budem sprečavao, to će biti drugačije. Dakle, nijedan sud Putina nije proglasio zločincem. Nijednog stranog državnika ne možete nazvati zločincem. Ne možete ni Bajdena tako da nazovete - rekao je Šešelj.

- Ali Putin je zločinac. Ja mogu da ga nazivam - uporan je bio Stojković.

- Ja tebi kažem je*o tebi pas mater izdajničku. Šta ćeš sad?! - sve oštriji je bio Šešelj.

- Evo šta ću sad. Reći ću samo ovo – izvolite Vojislava Šešelja. Posmatrajte ga - naveo je advokat.

Voditelj je pokušao da smiri situaciju, ali bezuspešno, budući da je Stojković nastavio da provocira Šešelja, pa se tako u jednom momentu dok je govorio Šešelj, sa druge strane stola čulo: - Zločinac.

- Zločinac su ti otac i majka što su te takvog ludog i glupog napravili. Oni su zločinci. Ne može biti veći zločinac nego tako nešto roditi i izbaciti na površinu. Hoću li ja dobiti reč? - zapenio je lider radikala, a voditelj ga je zamolio da ne psuje u emisiji.

- A on može da pominje da je Putin zločinac?! - retorski je zapitao Šešelj.

Na to je voditelj i dalje pokušavao da smiri situaciju, rekavši da advokat Stojković samo iznosi svoje mišljenje, a onda je usledio odgovor zbog kog su odmah puštene reklame.

- Je*aću mu majku zbog toga posle emisije. Eto tako ću uraditi - obratio se Šešelj advokatu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ISTINA

04.09.2022 14:04

SESELJ je zlo SRBIJE. Ko njega podrzava saucesnik je !

Vojvodjanin

04.09.2022 19:21

@ISTINA - Evo javljam se prvi.Makar bio i zlocinac.Bolje i to nego bezkicmenjak i izajica svoje zemje.

Vesna

04.09.2022 19:50

Bravo Seki