VELIKI SKANDAL TRESE KREMLJ! Omiljeni Putinov general vodio duplo mlađe manekenke na Sejšele!

Autor:

Svet

28.08.2022

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Načelnik ruske vojske koji je služio kao Putinov telohranitelj odlazio je na luksuzna putovanja u Afriku sa mladim manekenkama i antiratnim životnim trenerom upola mlađim od njega, otkrila je nova istraga.

VELIKI SKANDAL TRESE KREMLJ! Omiljeni Putinov general vodio duplo mlađe manekenke na Sejšele!

Foto: Tanjug/AP

Viktor Zolotov, 68, zabavljao se sa 'stručnjakom za emocionalnu inteligenciju' i uticajnom Evelinom Levi, tada 36-godišnjom, u For Sizon Risortu na živopisnim ostrvima u Indijskom okeanu nakon što je uzeo privatni avion, prenosi "Dejli mejl".

Zolotov je glavnokomandujući Nacionalne garde Rusije, koja je izgubila desetine hiljada ljudi u Ukrajini od početka ruske invazije 24. februara.

Foto: Tanjug/AP

Viktor Zolotov

Vest koju je prvi put objavila anti-Putinova jedinica Dosije centar dolazi nakon što je Kremlj naljutio brojne Ruse koji uživaju u zapadnom luksuzu.

Između ostalih na putovanju je bio i ruski oligarh Boris Vaninski, koga je Putin doveo u Moskvu ubrzo nakon što je postao predsednik.

 

 

Nekoliko dana pre prvog od nekoliko egzotičnih letova generala Zolotova avionom Falkon 7H po ceni od oko 150.000 funti, potpisan je dekret ruske vlade kojim se kompanija Borisa Vaninskog Družba Narodov potvrđuje kao jedini snabdevač Putinove nacionalne garde.

General-potpukovnik Roman Gavrilov, 45, takođe je bio prisutan na Sejšelima. On je podneo ostavku otkako je počeo rat usred navodne istrage o korupciji u vezi sa sredstvima dodeljenim trupama.

Na Sejšelima su bili Viktora Zolotov - Roman (42) i preduzetnik Anastasija Buevič (24).

Foto: Printscreen/Facebook

Anastasija Buevič

Među ostalim glamuroznim ženama bile su osnivačica ArtLife projekta Anastasija Andreeva (24 godine u vreme putovanja), i njena zamenica Krestina Lancova (27).

Kako se navodi, detalji raskošnog izleta iz 2017. pojavili su se kada su žene ostavile trag na društvenim mrežama.

Prisustvo Zolotova potvrdilo je nekoliko pouzdanih izvora, saopštio je Centar za dosijee, iako nema slika koje to potvđuju.

Zolotov je godinama bio uz Putina za razliku od ostalih generala koji su dolazili i odlazili, piše Dejli mejl.

Unuk generala Zolotova pohađao je britansku školu Kranli u Sariju, zajedno sa bliskim prijateljima Luize Rozove, 19, Putinove tajne ćerke koja je navodno nestala sa društvenih mreža pre početka rata u Ukrajini.

Komentari (0)

Loading