Gledali ste meč između Srbije i Švedske? Jedan detalj Vam je sigurno promakao! (FOTO)

Autor:

Sport

25.09.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnu partiju pružili su srpski reprezentativci u duelu 5. kola najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja.

Gledali ste meč između Srbije i Švedske? Jedan detalj Vam je sigurno promakao! (FOTO)

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije pružila je sjajnu partiju u meču protiv selekcije Švedske. U predposlednjem susretu ovogodišnje Lige nacija, puleni selektora Dragana Stojkovića savladali su goste rezultatom 4:1 čime su zadržali veliku šansu da nakon narednog gostovanja u Oslu obezbede plasman u elitni rang ovog takmičenja.

 

 

Susret koji je sa tri postignuta pogotka obeležio fantastični Aleksandar Mitrović, svkako se može smatrati istorijskim jer su "Orlovi" prvi put nastupili u novoj opremi u kojoj će igrati na na predstojećem Svetskom prvenstu u Kataru, a istovremeno po prvi put se na dresu pojavio novi grb srpskog nacionalnog tima koji je nedavno promovisan.

Međutim, novinama tu nije kraj, a predpostavljamo da ipak jedan detalj niste uočili.

Tokom aktuelnog ciklusa Lige nacija, reprezentacija Srbije na prednjoj strani dresa, iznad broja, pored zastave Srbije ima i zastavu države sa kojom se u određenom mestu sastaje. U prethodnom periodu mnogi su primetili, a i komentarisali da je zastava Republike Srbije na dresu predstavljena isključivo kao trobojka bez državnog grba (tzv. narodna zastava). Ovoga puta i to se promenilo.

Srpski reprezentativci su na teren istrčali u opremi na kojoj je bila nacionalna zastava, crveno-plavo-bela trobojka sa dvoglavim orlom, što je, možda se može i reći, donelo sreću našem nacionalnom timu.

Foto: FSS

Dres reprezentacije Srbije

 

Da podsetimo, nakon trijumfa nad selekcijom Švedske, srpske reprezentativce 27. septembra očekuje gostovanje u Oslu gde će u direktnom duelu protiv selekcije Norveške odlučiti o prvoj poziciji u grupi i promociji u elitni rang UEFA Lige nacija.

 

Standings provided by SofaScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading