SKANDALOZNO: Organizator Svetskog prvenstva planira da navijače smesti u KONTEJNERE i to PAPRENO NAPLAĆUJE! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.09.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do starta jednog od najvećih sportskih događaja na planeti ostalo je još dva meseca.

SKANDALOZNO: Organizator Svetskog prvenstva planira da navijače smesti u KONTEJNERE i to PAPRENO NAPLAĆUJE! (FOTO GALERIJA)

Foto: Twitter.com/Ian Herbert

Zemlje učesnice predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu, ali i sam domaćin obavljaju poslednje pripreme pred najvažniji sportski događaj u 2022. godini.

Najbolji fudbaleri planete sjatiće se krajem godine u Kataru, a zajedno sa njima ovu zemlju će posetiti i hiljade turista i navijača sa namerom da uživaju u "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu".

I dok bleštavilo stadiona na kojima će se igrati mečevi svetske fudbalske smotre, plene, ono što se iz kulisa može videti, u najmanju ruku zabrinjava.

Naime, s obzirom da Katar nema dovoljno hotelskih kapaciteta za ovakvu smotru, domaćin je odlučio da izgradi navijačka naselja. Međutim, radovi na izgradnji su probili sve rokove i sa velikom zabrinutošću se postavlja pitanje, da li će oni i biti spremni do dolaska prvih ljubitelja fudbala.

Tim povodom novinar Jan Herbert posetio je smeštajne lokacije u Kataru i prilično je šokiran onim što je video.

 

Navijači imaju mogućnost izbora hoće li biti smešteni u kontejnerima ili šatorima, a kako se saznaje noć provedena u ovako "luksuznom smeštaju" koštani manje, ni više nego 200 evra.

I pored činjenice da su organizatori naveli da će navijači na raspolaganju imati i bazen, teretanu, a i da se plaža nalazi u blizini, postavlja se pitanje kako je FIFA ovako nešto uopšte i dozvolila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading