ON NE MOŽE DA SE TAKMIČI NA NAJVIŠEM NIVOU: Nekadašnji fudbaler Juventusa kritikovao letošnje pojačanje torinske Stare dame! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.08.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da mu zameri...

ON NE MOŽE DA SE TAKMIČI NA NAJVIŠEM NIVOU: Nekadašnji fudbaler Juventusa kritikovao letošnje pojačanje torinske Stare dame! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbaler Juventusa, Fabio Kanavaro kritikovao je francuskog reprezentativca Pola Pogbu tvrdeći da novi igrač torinskog kluba previše pažnje posvećuje vanfudbalskim stvarima, prenosi "Gazeta delo Sport".

Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus iz Mančester junajteda, a trenutno se oporavlja od povrede kolena.

 

Kanavaro je podržao povratak francuskog fudbalera u Juventus, ali je imao i nekoliko kritika na njegov račun.

- Pogba me oduševio kao igrač. Međutim, poslednjih nekoliko godina u Mančesteru je bio neprepoznatljiv. On previše pažnje posvećuje frizuri i svom imidžu. Ako fudbaler previše razmišlja o nefudbalskim stvarima, kao što su frizura i imidž, ne može da se takmiči na najvišem nivou. Međutim, uveren sam da je Pogba raspoložen za osvetu sa kojom će da utiša kritičare - rekao je Kanavaro, koji je pored Juventusa igrao za Napoli, Parmu, Inter, Real i Al Ahli.

Pogba se povredio na predsezonskim pripremama torinskog kluba u SAD.

Međutim, još nije poznato koliko će francuski fudbaler da odsustvuje sa terena, pošto je odlučio da ne ide na operaciju kolena kako bi se oporavio od povrede na vreme za Svetsko prvenstvo u Kataru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading