Varala ga, a sada traži pravo bogatstvo: Frančesko Toti u nemilosti supruge - ogoliće ga do poslednje pare! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.10.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krčag ide na vodu dok se ne razbije, a u slučaju legendarnog italijasnkog fudbalera i njegove supruge, davno se raspao u sitne komade.

Varala ga, a sada traži pravo bogatstvo: Frančesko Toti u nemilosti supruge - ogoliće ga do poslednje pare! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ilaryblasi

Advokatski tim legendarnog italijanskog fudbalera i člana Rome Frančeska Totija, u više navrata pokušavao je da sklopi dogovor sa njegovom bivšom suprugom kada su u pitanju uslovi razvoda, ali svi predlozi do sada su naišli na neodobravanje zanosne plavuše Ilari Blazi.

Naime, poznata italijanska TV zvezda Ilari Blazi traži od svog supruga na mesečnom nivou sumu u visini od 37.500 evra. Od te sume 20.000 bi bilo namenjeno njoj, dok bi preostalih 17.500 evra bila alimentacija za njihovo troje dece.

Naravno, Frančesko Toti ne prihvata navedene uslove, a o svemu je kratko prokomentarisao:

- Možete dobiti sedam hiljada eura i to za decu, a za Ilari neću plaćati ništa.

 

Da podsetimo, brak između italijasnke fudbalske legende i zanosne plavuše, okončan je nakon što je Frančesko Toti saznao da ga žena vara. Nakon saznanja, oglasila se i Ilari Blazi koja tvrdi da mnogo duži vremenski period trpi prevare svog supruga, tako da je kompletan slučaj završio na sudu.

Kakav će epilog na kraju biti, ostaje nam da vidimo, ali svakako muška populacija ima prilike da redovno uživa u provokativnim fotografijama Ilari Blazi koje ona objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading