ŠOK ZA NEMAČKOG STRUČNJAKA: Tomas Tuhel pred deportacijom!

Autor:

Sport

24.09.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbalski trener nalazi se pred nerešivim problemom.

ŠOK ZA NEMAČKOG STRUČNJAKA: Tomas Tuhel pred deportacijom!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

U januaru 2021. godine Tomas Tuhel je preuzeo kormilo londonskog Čelsija. Uspeo je sa "plavcima" te godine da stigne do senzacionalnog osvajanja trofeja u Ligi šampiona, ali samo nešto više od godinu dana kasnije rukovodstvo londonskog kluba zahvalilo mu se na saradnji.

Međutim, Tomas Tuhel se tek sada našao pred nerešivim problemom.

Naime, nemačkom stručnjaku je prilikom potpisivanja ugovora sa Čelsijem odobrena radna viza po postbregzitovskom zakonu, a s obzirom da je otkaz dobio 7. septembra, on se na tlu Velike Britanije ne sme zadržavati duže od 90 dana.

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Čelsija - osvajači Lige šampiona 2021. godine

 

Samim tim, Tomas Tuhel mora napustiti Englesku najkasnije početkom meseca decembra, a u suprotnom preti mu deportacija i zasigurno kazna koja bi iznosila i vremensku zabranu ulaska na teritoriju Velike Britanije.

Treba samo podsetiti da je Tomas Tuhel za godinu i po dana koliko je sedeo na klupi kluba iz Londona, pored trofeja u Ligi šampiona, u vitrine Čelsija doneo i trofej namenjen svetskom klupskom šampionu, kao i pehar pobednika Superkupa Evrope

Otkaz je dobio nakon poraza na startu ovogodišnje grupne faze elitnog evropskog klupskog takmičenja od ekipe zagrebačkog Dinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading