ŽOC ZAGRMEO NAKON MEČA: Kakav Žalgiris, pa za vikend nas čeka čovek koji sipa po 40 poena! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ostvarili su ubedljiv trijumf u "Štark areni" nad ekipom Virtusa iz Bolonje sa 90:62 u 4. kolu regularnog dela Evrolige.

ŽOC ZAGRMEO NAKON MEČA: Kakav Žalgiris, pa za vikend nas čeka čovek koji sipa po 40 poena! (VIDEO)

Foto: Starsport

Po završetlku duela svoje viđenje meča izneo je trener crno-belih Željko Obradović:

- Svesni smo da u prethodnim mečevima propustili dve verlike prilike za pobedu. Ipak, okrećemo se obavezama koje su pred nama. Analizirali smo poraz od Milana i pripremili se za Virtus.

 

- Meč smo počeli agresivno, rezultat nakon prve deonice to i govori. Dobra odbrana, energija i strpljenje u napadu, to nam je donelo rezultat večeras. Oni su bili takođe agresivni, ali da ne govorimo kako su momci iz Virtusa bili umorni. jer ki volimo te priče. Čestitam mojim igračima na pobedi, jer su srušili velikog protivnika. Ispravili smo naše greške od utorka, to sam i govorio igračima. Prvo nas čeka Mornar i momak koji ubacuje po 40 poena (Deron Rasel), a onda ide Žalgiris. Koncentracija ide prvo na Bar.

O Naneliju i Madaru:

- Naneli je odigrao dobro, nadam se da će tako nastaviti, ali ovo je timska pobeda. Biće vremena za sve, sezona je duga, tako da polako. Madar je pametan momak i ima potencijal. Dao nam je ton večeras... Iskustva mu još treba, ali igranje u Evroligi mnogo zbači. Jam je posvećen i treba bude još posvećeniji, ne on, nego svi!

Naredni duel Partizan igra u ponedeljak u okviru ABA lige od 21 čas protiv Mornara u Baru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading