NAPISALA SAM TO U IME SVEGA LEPOG ŠTO SMO IMALI: Neda Ukraden priznala zašto je nakon mnogo godina rešila da obelodani detalje odnosa sa Popovićem (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.10.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi detalji iz života slavne pevačice mnoge su iznenadili.

NAPISALA SAM TO U IME SVEGA LEPOG ŠTO SMO IMALI: Neda Ukraden priznala zašto je nakon mnogo godina rešila da obelodani detalje odnosa sa Popovićem (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevačica Neda Ukraden promovisala je danas autobiografsku knjigu "Zora je svanula", u kojoj je do detalja opisala kako ju je svojevremeno muvao Saša Popović, koji osamdesetih godina prošlog veka ni po jednom parametru bio dorastao da bude čovek njenog života.

 

Pevačica je u knjizi istakla da je njoj, kao ženi i majci maloletnog ženskog deteta, bio potreban oslonac i stabilnost zrelog partnera, što nikako tada, kako piše, u Popoviću nije prepoznavala.

Uprkos iskrenoj ljubavi koju opisuje s Popovićeve strane, Ukradenova u knjizi navodi da su njih dvoje po svemu pripadali različitim svetovima, te da je njihova ljubav bila osuđena na propast, a pred našom kamerom otkrila je kako se osećala dok je, nakon toliko godina, pisala o detaljima njihovog odnosa.  

- To su momenti koje sam želela da zabeležim, predivni trenuci. Ja sam rekla da je on čovek kog sam ja potcenila. Imala sam jedno mišljenje o njemu, a kad sam ga upoznala potpuno drugo, zaslužio je ako ništa drugo zbog toga. Drugo, zbog tih prelepih trenutaka koje smo zajedno imali, a koji su bili poslednji šok za svakoga, pa i za mene. Želela sam u ime tog lepog da to napišem - ispričala nam je Neda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading