O LJUBAVI NIKADA NIJE GOVORILA U JAVNOSTI: Marina Visković raskinula desetogodišnju VEZU, pa porukom o emotivnom životu ZAINTRIGIRALA SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2022

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je kratkom porukom i provokativnom fotografijom zaintrigirala pratioce na društvenim mrežama.

O LJUBAVI NIKADA NIJE GOVORILA U JAVNOSTI: Marina Visković raskinula desetogodišnju VEZU, pa porukom o emotivnom životu ZAINTRIGIRALA SVE! (FOTO)

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

Pevačica Marina Visković nedavno je raskinula desetogodišnju vezu, o kojoj nikada nije želela da govori javno, a privatnost je zadržala za sebe čak i nakon raskida.

Pevačica je svoj privatni život uvek čuvala podalje od očiju javnosti, a uprkos tome što je mnoge zanimalo ko je bio njen izabranik, njegov identitet ostao je nepoznat.

O njenom ljubavnom životu mnogo se spekulisalo, a nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je pevačica navodno u tajnoj vezi sa oženjenim, imućnim biznismenom, međutim Marina ovim povodom nije želela da se oglašava, a sada je uputila snažnu poruku jačem polu.

Naime, ona je na svom profilu na Instagramu objavila provokativnu fotku, uz koju je ostavio opis koji je zaintrigirala sve.

- Za ovaj plen moraš biti jaka zver. Toliko ću reći o svom ljubavnom životu i pozdraviću Donatelu Versače - napisala je Marina u opisu fotografije na svom profilu na Instagramu i izazvala lavinu komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading