Fudbalski svet tuguje zbog legendarnog Francuza (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan za ljubitelje fudbala.

Fudbalski svet tuguje zbog legendarnog Francuza (VIDEO)

Foto: Starsport

Tijeri Anri i Frenk Riberi na Marakani

Frank Riberi se i zvanično oprostio od profesionalne fudbalske karijere.

Legendarni Francuz nije bio u protokolu za duel Salernitane i Specije, ali je pre početka utakmice sišao na travu stadiona Areki i u suzama u očima pozdravio navijače i stavio tačku na svoju igračku karijeru.

Riberi će u nastavku sezone biti deo stručnog štaba Davidea Nikole, pa će navijači Salernitane i dalje moći da se hvale da ga imaju u svom timu.

Francuz je svoj poslednji meč odigrao srediom avgusta kada je u 1. kolu Serije A ušao na teren protiv Rome.

U karijeri koja je trajala preko dve decenije osvojio je 25 trofeja, od čega su 24 sa Bajernom iz Minhena, a onaj jedan preostali uzeo je u dresu tuskog velikana Galatasaraja.

Riberijev oproštaj ulepšao je Paskvale Macoki koji je postigao jedini gol na utakmici i tako doneo tri velika boda domaćoj ekipi Salernitane.

Salernitana je drugim trijumfom u poslednja tri kola dospela u gornji deo tabele, dok je Specija doživela treći neuspeh u oktobru mesecu i nalazi se u sve problematičnijoj poziciji na tabeli najjačeg ranga italijanskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading