DELIJE NAJAVILE REAKCIJU: Nećemo novog Toleta, ako izaberu Bjekovića krećemo u proteste!

Autor:

Sport

31.10.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde izneli su svoje mišljenje.

DELIJE NAJAVILE REAKCIJU: Nećemo novog Toleta, ako izaberu Bjekovića krećemo u proteste!

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije će u ponedeljak u 14 časova dobiti novog predsednika.

Kandidat je samo jedan - Nenad Bjeković, kog su predložili i podržali Fudbalski savez Beograda, Fudbalski savez Regiona istočne Srbije i Fudbalski savez Kosova i Metohije, a koji se trenutno nalazi na poziciji vršioca dužnosti prvog čoveka FSS.

Ukoliko bude izglasan, Bjeković će na čelu srpskog fudbala biti do 2026. godine, a tako nešto ne sviđa se crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

 

Zbog svega ovoga oglasili su se i navijači Crvene zvezde. Delije su najavile da će krenuti u proteste ako Nenad Bjeković bude izabran za predsednika Saveza:

- Obaveštavamo sve navijače Crvene Zvezde, Delije, celu srpsku fudbalsku javnost... Ukoliko Nenad Bjeković bude izabran za predsednika fudbalskog Saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste! Za početak jednom velikom protesnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta - istakli su navijači Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

 

Nenad Bjeković je igračku karijeru proveo u Proleteru iz Zrenjanina (1965-1969), Partizanu (1969-1976) i Nici (1976-1981). Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 22 utakmice i postigao četiri pogotka.

Kao trener je vodio Partizan od 1984. do 1987. godine, a potom od 1987. do 1989. Nicu.

Zatim se 1990. vratio u Humsku gde je još samo dva meseca bio trener, a potom još gotovo dve decenije sportski direktor Partizana. Krajem maja 2021. godine stigao je na funkciju zamenika predsednika FSS umesto Marka Pantelića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Saša Mrca

31.10.2022 08:42

Ma najbolje da izaberete opet Tvorzica, ma vi ste bre oličenje poštenja, piiiii