VUČELIĆ DOLIVA ULJE NA VATRU: Zgađen sam, ne i iznenađen! VAR u Srbiji je potpuno zanemarljiv!

Autor:

Sport

25.10.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek FK Partizan oglasio se posle meča protiv Javora.

VUČELIĆ DOLIVA ULJE NA VATRU: Zgađen sam, ne i iznenađen! VAR u Srbiji je potpuno zanemarljiv!

Foto: Starsport

Milorad Vučelić

Partizan je napravio novi kiks posle kog je sve izvesnije da je titula daleko bliža crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

Četa Gordana Petrića odigrala je 3:3 sa Javorom u Humskoj, a meč su obeležili nestvaran povratak gostujućih fudbalera, ali i diskutabilne sudijske odluke oko kojih se vodi velika polemika od kad je meč završen.

Sada se o svemu oglasio i prvi čovek FK Partizan, Milorad Vučelić:

VAR? Nešto potpuno zanemarljivo... Nepotrebno! Kad ovaj ne signalizira ovome, onaj onome, kad on proceni da je intenzitet manji, da je ovo, ono... Pa, posle čujemo, bočno, kako se neko hvata za glavu da je pogrešio... To su sve utešne stvari. Na žalost, gledam kako VAR funkcioniše svuda po svetu i moram da kažem da je bitna, velika razlika. Ovaj naš je neki specifičan... Previdiš dva penala na razne načine, zaista odviše - rekao je Vučelić za "Sportski žurnal".

Smatra Vučelić i da je podjednaka odgovornost glavnog sudije Stojanovića i sudija u VAR sobi

- Ne znam, svi su podjednako odgovorni... u tim finesama: ovaj je trebao, pa kad se on... Pa, nije bio intenzitet, ovo, ono... Sve smešni alibiji! Da li sam iznenađen? Jesam zgađen, ne i iznenađen - dodao je Milorad Vučelić.

Vučelić je upitan šta je Partizan preduzeo.

- Šta možemo da učinimo? Ovo što smo tražili: da nam dostave komunikaciju sudije i VAR sobe. Prokomentarišeš li suđenje, ima da te kazne, to je sve tako... Nemoćan si, sudije su zaštićene od komentara, svega, klubovi ne smeju ništa da kažu. Imunitet, koji ne može da se meri... Niko nema takav! U prošlosti sam već kažnjavan: jedan sam od retkih prestupnika u srpskom fudbalu - zaključio je Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading