POSLE ŠOKA U HUMSKOJ: Da li je borba za titulu GOTOVA?

Autor:

Sport

23.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć koju će mnogi navijači Partizana pamtiti.

POSLE ŠOKA U HUMSKOJ: Da li je borba za titulu GOTOVA?

Foto: Starsport

Crvena zvezda je bila blizu gubitka bodova u Nišu, ali je Pešić, posle nekoliko spornih odluka, doneo Zvezdi pobedu i nova tri boda.

Rezultat iz Niša kao da je poljuljao Partizan, pošto su crno-beli loše ušli u meč sa Javorom. Ivanjičani su evrogolom stigli do vođstva, ali je Partizan brzo preokrenuo i stigao do velikih 3:1.

I kada su svi očekivali rutinu do kraja meča, Javor je golom iz penala u 71, kao i pogotkom Gojkovića u 88. šokirao sve u Husmkoj.

O situacijama sa stadiona Partizana će se pričati, posebno o tome da li je bilo penala za Javor, kao i da li je Partizan oštećen u samom finišu meča, posle obaranja Vujačića u kaznenom prostoru gostiju.

Zbog svih situacija su se oglasili i iz Partizana, koji su prvo na svom tviter profilu pričali o suđenju, a zatim je iz Humske stiglo i saopštenje koje je uzdrmalo javnost, pa ćemo videti kako će se cela situacija završiti.

Kada se pogleda situacija na tabeli, Crvena zvezda trenutno ima sedam bodova više od najvećeg rivala. Četiri više nego kako je delovalo u nadoknadi vremena u Nišu. Do kraja su ostala još dva derbija i čak 21 kolo, ali situacija za Partizan je daleko od idealne.

Sledeći derbi je na "Marakani", a ako ne dođe do nekog velikog preokreta, tu će se odigrati i treći susret večitih rivala. Pošto titula donosi i direktno mesto u Ligi šampiona naredne godine, jasno je zašto je ove godine, više nego ikad, bitno biti na prvom mestu.

Partizan više prava na kiks nema, a osim pobeda u derbijima, crno-beli moraju da se nadaju i kiksu Crvene zvezde.

Prvenstvo se nastavlja sledeće nedelje, a Partizan će na svom terenu dočekati Radnički iz Niša, dok će Zvezda gostovati Kolubari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading