Promenjeni termini mečeva Partizana i Zvezde!

Autor:

Sport

17.10.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi usklađivanja programske šeme mečevi neće početi kada je i planirano.

Promenjeni termini mečeva Partizana i Zvezde!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju ovog četvrtka svoje zaostale mečeve u Superligi Srbije. Crno-beli će dočekati Napredak, dok će crveno-beli gostovati Vojvodini na "Karađorđu".

Iako su prvobitno mečevi bili zakazani za 17, odnosno 19 časova, sada je došlo do pomeranja da bi se utakmice uklopile u programsku šemu TV Arene sport.

Foto: Starsport

Duel sa večitog derbija

Partizanov meč sa Kruševljanima će početi u četvrtak od 16:45, dok će Vojvodina i Crvena zvezda na teren istog dana od 18:55.

"Parni valjak" je juče preživeo okršaj sa Čukaričkim, pošto je golom Uroševića pred kraj stigao do tri boda, a ništa manje problema nije imala ni Zvezda, koja je golom posle spornog penala stigla do pobede protiv kragujevačkog Radničkog.

Posle 13. odigranih kola, Crvena zvezda vodi na tabeli sa 35 osvojenih bodova, dok Partizan ima pet manje. Između njih se sa 32 boda nalazi TSC iz Bačke Topole, ali su igrači iz Topole odigrali dva meča više.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO 

Komentari (0)

Loading