ODJEKNULA BOMBA NA BALKANU: Real pozvao Crvenu zvezdu u SUPERLIGU!

Autor:

Sport

17.10.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to se konačno desilo.

ODJEKNULA BOMBA NA BALKANU: Real pozvao Crvenu zvezdu u SUPERLIGU!

Foto: Starsport

Marakana

Real Madrid je uputio Crvenoj zvezdi pozivnicu za fudbalsku Superligu, ali u omladinskoj kategoriji.

Superliga je takmičenje koje nije uspelo da zaživi prethodne godine, nakon što su se brojni klubovi i navijači suprotstavili toj ideji, a sada se Florentino Perez, glavni zagovornik ideje o ligi bogatih, prebacio na mlađe kategorije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Florentino Perez, prvi čovek Reala i glavni zagovornik Superlige

Fudbalski klub Real Madrid pozvao je Crvenu zvezdu da se pridruži omladinskoj Superligi, što se svakako svidelo predstavnicima crveno-belih.

Velika nam je čast što smo dobili poziv Real Madrida. Trudićemo se da reprezentujemo srpski fudbal u najlepšem svetlu - otkrio je prvi trener omladinske škole crveno-belih Nikola Jelić za "Mozzart Sport".

Osim Reala i Zvezde, takmičenje bi trebalo da igraju i ekipe Olimpijakosa, Valensije, Sportinga, Barselone, Njukasla,Salzburga i Dinama iz Zagreba. Imena ostalih učesnika i dalje nisu poznata, ali se pretpostavlja da će omladinska Superliga ukupno brojati 24 učesnika.

Osim lige, plan je i da se tokom zimske pauze odigraju neke utakmice i sa azijskim ekipama.

Videćemo da li će ova zanimljiva ideja uspeti da zaživi, za razliku od seniorske Superlige koja je, makar za sada, doživela propast.

Inače, omladince Crvene zvezde ove sedmice očekuje vrlo bitan meč. U utorak, u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, crveno-beli gostuju AZ Alkmaru dok je revanš zakazan za 1. novembar u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading